Ik houd van levendigheid, werkingskracht en creativiteit. Ik loop warm voor mensen en initiatieven die buiten de gebaande paden gaan.

De wereld wordt er een stukje beter van als je zelf zin en betekenis geeft aan je leven. Aandacht en energie schenkt aan je eigen sores, en die van je dierbaren. Met een liefdevolle en open geest actief en betrokken bent.
Met een beetje geluk gaat alles naar wens en ben je in je kracht.

Maar het zit ook wel eens tegen natuurlijk. We maken allemaal fouten, hebben soms pech of worden teleurgesteld. We worden uitgedaagd om dan te zoeken naar openingen, naar helende ervaringen.

In dergelijke situaties mag ik graag een handje helpen. Niet met standaardverhalen of protocollen, want die werken veelal averechts.

Samen met jou onderzoek ik nieuwe mogelijkheden. En net zo goed ook aloude, als die uitstekend voldoen.

De eerste 18 jaar van mijn loopbaan werkte ik in het onderwijs en in de hulpverlening, eerst uitvoerend, later leidinggevend. Daarna, vanaf 1995 werkte ik - al naar gelang de vraagstelling- als trainer, coach, counselor, opsteller of adviseur.

In 2001 startte ik Bureau OFPA en in 2011 begon ik daarnaast samen met mijn vrouw BuitengewoneRelaties en voegde ik therapie en relatietherapie toe aan mijn werk. Vanaf 2018 ben ik volledig vrijgevestigd.

Ik kom vrij en onbelast tot overeenstemming -met opdrachtgevers of cliƫnten- over de vorm van begeleiding die het beste past.

Dus maak, als je wilt, een afspraak om zelf te kunnen bepalen, of ik ook wat zou kunnen betekenen voor jou.

Bel 0644 62 43 77 of mail